Wat betekent?

In het geval zorgen wij ervoor dat een geschikt beurs een offerte op maat naar je toe stuurt. Deze offerte zal je binnen korte tijd ontvangen. Belangrijk om te weten kan zijn het een prijsopgave kosteloos en volkomen vrijblijvend is; jouw is nergens toe verplicht.

Onze missie: dit onderhouden over onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en ons behoorlijk scala aangaande voordeligste capaciteit snacks bij u dan ook op locatie.

Wij produceren ieder event algeheel door met onze mobiele snackwagen verhuur op locatie te komen. Via onze ruime ervaring op dit gebied betreffende patatkraam verhuur, is de festiviteit gegarandeerd een succes.

Wij zorgen ervoor dat een snack-automaten onafgelaten gevuld zullen blijven en de gasten ook beslist onbeperkt mogen genieten betreffende heerlijke frites en alle hete snacks en sauzen.

Wij beschikken over meerdere opties wanneer jouw ons frietkraam wilt huren, zoals de grote Mercedes bus, de kleinere Volkswagen bus, ons mobiele bar, maar verder een frietfiets. Zo kan zijn er voor ieder hetgeen wils. Zo kun je het mits frietkraam plaatsen op ons groot bedrijfsevenement tot met de achtertuin.

Aangezien zeg nu zelf, wie houdt daar niet van friet en ons lekkere snack? Een frituur komt totaal op locatie naar wil. Dit mag voor jou in de achtertuin bestaan, op de oprit, op een feestlocatie ofwel ergens in ons park. Niets kan zijn te gek en daar kan iedere keer meegedacht geraken. Elke dag in de week kun jouw ons frituur op uw festiviteit huren.

Afhankelijk van het aantal porties, zijn wij altijd 2 uur voor dit uitserveren aanwezig omdat we de frieten ter plekke snijden en voorbakken.

Bent u een cateraar, wilt u verdere opdrachten en online bekendheid? Neem vervolgens meteen contact met het op wij zeggen u dan ook met genoegen verdere.

Organiseert u binnenkort ons evenement ofwel feestelijkheid en bent u dan ook hiervoor op speurtocht naar een frietkraam? Voor Werner met Hoof Fun & Food kunt u terecht voor dit huren betreffende een stijlvolle en gezellige frietkraam welke perfect is voor elke gebeurtenis. We verhuren een frietkraam betreffende  de eigen medewerkers.

Onze bediening op maat biedt u de keuze om ingrediënten voor het te kopen ofwel alleen aan te schaffen.

Met een collectie van 6 soorten verse friet en een asssortiment van 26 soorten snacks betreffende zoveel sauzen kunt u dan ook met uw gasten geweldig onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Onze frietkramen beschikken over ons trendy en stijlvolle uitstraling en we hebben een perfecte kraam voor elk feestelijkheid of event. De in volmaakte meer info staat verkerende elementen vervaardigen de frietkraam tot een ware lust voor het oog.

Ons frietkraam op maat Ofwel u dan ook aangaande nostalgische entourages houdt, ofwel meer over modern - voor ons huurt u ons frietkraam welke een warme en toch frisse ambiance ademt.

Tijdens een thuiswedstrijden met RKC Waalwijk is Frietfeest 3 seizoenen verantwoordelijk geweest voor een publiekscatering. Het geldt zowel voor alle drank zodra dit bikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *