Alles over frietkraam voor feestje

Ben je eruit en wil je gaarne een snackkar huren voor op je feestelijkheid, huwelijk ofwel overige gelegenheid? Vervolgens kun je via de webshop een geschikte evenement vinden, die de snackkar op jouw locatie verzorgt. Ook is dit mogelijk om meteen via deze website een prijsopgave aan te vragen.

Onze missie: dit verzorgen met onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en ons reuze scala aangaande voordeligste kwaliteit snacks bij u dan ook op locatie.

Om te voorkomen dat Frietfestijn.nl te weinig of te veel meeneemt, geeft u dan ook vooraf dit aantal gasten via en het door u dan ook vastgestelde menu. Het is eigenlijk allemaal hetgeen daar benodigd kan zijn teneinde ons mobiele frietkraam te mogen huren.

In het geval wensen wij ervoor dat ons passend evenement ons prijsopgave op maat naar je toe stuurt. Die offerte zal jouw binnen korte tijd onthalen. Cruciaal om te begrijpen kan zijn dat een offerte gratis en volkomen vrijblijvend kan zijn; jouw wordt nergens toe verplicht.

Toepassen verse (huisgemaakte) mayonaise en serveer er echt vlees in plaats betreffende een frikandel bij. Daar wensen personen heel wat verdere voor betalen en dus hoef jouw minder klandizie te hebben teneinde zeker ons opwindende bijverdienste te hebben.

Het kan! SnackCar biedt u de mogelijkheid, om tezamen betreffende de gasten te plezier hebben met heerlijke, verse friet en snacks. Op bijkans elke locatie is het voor het mogelijk om met onze gezellige snackwagen bij u langs te aankomen.

Wilt u dan ook begrijpen ofwel er een frietwagen beschikbaar kan zijn? Bel dan met 06 2277 9592 ofwel mail naar: lees verder@henkpatat.nl. Vermeld in uw mail wanneer u dan ook de frietwagen wilt huren. Welke dag. Welk tijdstip. Doch verder waar wij horen te zijn. En hoeveel mensen u dan ook denk nou op klik hier uw huwelijk, feest of evenement.

Bij dit huren van ons frietkraam bestaan er meerdere opties. Ook niet iedereen verlangen is ons uitgebreide menukaart. Voor sommigen zal friet en de standaard snacks voldoende zijn.

Onze mooie prijzen bestaan inclusief de benodigde producten, de medewerkers en de frietwagen met huis. Kan zijn de locatie minder vervolgens twintig kilometer van Eindhoven? Dan hoeft u dan ook ook nog weleens nauwelijks reiskosten te betalen.

Met een collectie met 6 soorten verse friet en een asssortiment met 26 soorten snacks met veel andere sauzen kunt u dan ook met de gasten aangenaam onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Boek nu menu De Luxueus ofwel V.I.P. voor in een maanden april, mei of juni en wij vervaardigen uw menu algeheel met

We mogen de klanten voorzien ons lekkere portie versgebakken friet en een lekkere snack welke op locatie voor u gebakken geraken. U dan ook bezit uiteraard nauwelijks wensen ofwel uw gasten met een lege maag naar huis toe moeten.

If the problem persists, then check your het web connectivity. If all other websites open fine, then please contact the administrator of this website with the following information.

En vervolgens staat daar in eens dertig man bij je kraam, en ze willen friet. Je vermoed dat je het ook niet of bijna niet mag bezorgen, want welke kijkshoppannetjes blijven verkeert in overvloed op temperatuur, vrees je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *